Washington

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Washington

Nekretnina na prodaju u Washingtonu

Mokro od Tihog oceana na zapad, obrubljen Oregonom na jugu, istočno od države Idaho, na sjeveru, uz 49. paralelni sjever, s Kanadom, osobito s pokrajinom British Columbia

Svatko tko odluči napraviti investicijsku nekretninu za prodaju u Washingtonu, ocjenjuje mnoge čimbenike prije nego što odluči.

Washington je država Pacifika sjeverozapada s teritorijem koji uključuje snježne planine Cascade Range i šumovite otoke Puget Sounda. Glavni grad je Olympia, no najveći je grad Seattle. Poznat je po živoj tehnologijskoj industriji, animiranoj glazbenoj sceni i poznatim kavezima.

Država Washingtona dobila je ime po prvom predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država, Georgeom Washingtonom, i bila je 42. država priznata u Uniju. Na službenoj pečat i na službenoj državnoj zastavi nalazi se portret Georgea Washingtona, koji se često naziva Washington State kako bi se izbjegla zbrka s Distriktom Columbia.

Ova sjeverozapadna Pacifička država ima umjerene prašume, planine i goleme šume, zbog čega se zove Evergreen država.

To je 18. najveća država u zemlji i 13. većina stanovnika. Ima klimu koja se razlikuje od istoka do zapada kako bi bila prikladna klima za sve ukuse.

Prije ulaganja u nekretnine za prodaju u Washingtonu, korisno je napraviti opću procjenu područja, stopu nezaposlenosti, bogatstvo, troškove zgrade i još mnogo toga.

Ima stopu nezaposlenosti od 4,8% koja je ostala stabilna tijekom prošle godine i trošak života iznad nacionalnog prosjeka. Najveći trošak života faktor dolazi iz tržišta nekretnina u Washingtonu. Cijene najma jasno ukazuju na to, jer su vrlo visoke.

Ista vrsta povećanja troškova odnosi se na kupnju nekretnine za prodaju u Washingtonu. Ovi porast cijena namijenjen je 2018. godini za saniranje prodavača na tržištu nekretnina u Washingtonu 2018. To je razlog zašto prodavači mogu očekivati ​​neke pogodnosti kao i prošle godine, cijene stanova u Washingtonu porasle su za 11, 5%.

Čimbenici koji utječu na tržište nekretnina u Washingtonu 2018. godine su stalni nedostatak stambenog prostora za državu Washington koji će gotovo sigurno zadržati potražnju i visoke cijene, dok je zaliha još uvijek niska.

U međuvremenu, prodavači nekretnina za prodaju u Washingtonu mogu uživati ​​u prednosti jer graditelji pokušavaju pronaći raskošna rješenja za rješavanje nedostatka stambenog prostora. Za mnoge države u sličnim situacijama to podrazumijeva kreativna rješenja, manje kuće i mnoštvo manjih domova.

Najbolja mjesta za život na tržištu nekretnina u Washingtonu su Seattle i Spokane tako da procjenjujemo prodaju nekretnina u Washingtonu s posebnom pažnjom na ove dvije metropole.

 60% stanovnika živi u gradskom području Seattlea, a isti Seattle, koji se nalazi u King Countyu, ima oko 700.000 stanovnika. To je pulsirajući grad bogate glazbene povijesti i fascinantan urbani krajolik.

Ona također ima živahno gospodarstvo koje se svrstava u 11. najveće gradsko gospodarstvo u zemlji.

Smatra se raj za pokretanje i grad koji je vrlo aktivan u ekološkim i ekološki prihvatljivim praksama. Posjeduje urede pet glavnih tvrtki, uključujući Starbucks i Amazon. Stopa nezaposlenosti za Seattle je 3,4% ispod nacionalnog prosjeka.

 Spokane je drugi po veličanstvenom gradu u Washingtonu, a tržište nekretnina vrlo je uspješno prošlo tijekom prošle godine. Vrijednosti kuće u Spokaneu porasle su za više od 12% u 2017. godini, očekuje se da će vrijednosti nastaviti rasti još za 3,6% tijekom 2018. godine.

Washington uživa u izvrsnom trenutku za tržište prodavača, a svi pokazatelji ukazuju na još jednu uspješnu prodajnu godinu za državu Evergreen. Za one koji žele staviti svoj dom na tržište u državi Washington, moraju znati da nema bolje vrijeme za to.

  •  
    Odlazak u Washington. Izaslanstvo i živi u Washingtonu.

    Nakon što smo putovali daleko i širom Amerike, konačno smo došli do najvažnije države. Onaj s jedinstvenom poviješću koja je oduvijek predstavljala cijelu saveznu republiku SAD. Govorimo o Washintonu. Američko pulsirajuće srce, danas će biti protagonist našeg mini vodiča, orijentiranog na stvaranje ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 23038

Prodaja Kućica na splavu, Washington, Snohomish County, Mukilteo, 5706 86th Place SW

8,621,913.63HRK
Prodaja
Kućica na splavu

502.42 m²
Ekspanzivna tlocrt, probrane osobine, rječito uokviren s panoramskim pogledom na zvuk. Gotovo novi dao toliko ažuriranja ovog 5 bdrm / 4 bth/5k + sf k...
Cod. 23037

Prodaja Kućica na splavu, Washington, Seattle, Seattle, 2900 25th Ave W

10,052,552.02HRK
Prodaja
Kućica na splavu

389.73 m²
Elegantan-Suvremena! Središnja Staklo Atrium Linkovi na nutarnje otvorene prostore s obiljem prirodne svjetlosti. Obrada brazilskog Tigerwood, mletačk...
Cod. 8452

Prodaja Seoska kuća, Washington, Olympia, Olympia, Olympia

1,293,394.83HRK
Prodaja
Seoska kuća

2200 m²
Lijepa šest soba dvije
UNAVAILABLE
Cod. 7226

Prodaja Seoska kuća, Washington, Spokane, Spokane, 625 Mckinnan Rd.

337,719.76HRK
Prodaja
Seoska kuća

900 m²
Objekt je 3 soba 1
UNAVAILABLE
Cod. 6603

Prodaja Dućan, Washington, Seattle, Seattle, Seattle

5,022,683.24HRK
Prodaja
Dućan

13600 m²
Uz imovinsko-Good location,
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB